Çetmi İhsan Yazıcı İlkokulu

Vizyon: Bedenen, ruhen sağlıklı; kendisine ve topluma faydalı, kabiliyetleri gelişmiş, bilginin güç olduğunu önemsemiş, milli değerleri benimsemiş, "İYİ İNSAN” olmayı hedeflemiş öğrencilerin eğitim gördüğü örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, bilgi çağının gereklerini kavramış, insan yaşamının sürekli bir öğrenme- yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilen, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışına sahip, “geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim –öğretim kurumuyuz.

Sportif Etkinlikler: spor müsabakaları, zeka oyunları yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning projeleri

WEB - https://cetmiihsanyaziciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çetmi Yeni Mh.Ermenek Cad. 164323 sk. no8 Taşkent/KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Toros dağlarının kuzey eteklerinde kurulmuş olan Çetmi, 1200 nüfuslu olup halkın genel olarak geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Çetmi Yeni Mh.Ermenek Cad. 164323 sk. no8 Taşkent/KONYA

Ulaşım Ulaşım minübüs ve Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle sağlanmaktadır. Ulaşım günlük olarak sağlanmaktadır. Alanya Antalya istikametine mahallemizden haftalık özel minübüs seferleri yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK:150 Km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:22 Km Alanya Merkeze uzaklık:110 Km